Trustpilot
MAIL HVERDAGE FRA 10.00 - 22.00:
info@rejserfratyskland.dk
DANSK Hotline: 29 12 34 90
Åbningstider

Man.: kl. 16.00-21.00

Tirs.: kl. 16.00-21.00

Ons.: kl. 16.00-21.00

Tors.: kl. 16.00-21.00

Fre.: Mail-support

Lør.: Mail-support

Søn.: kl. 16.00-21.00

Kørselsvejledning

Kør ad motorvej E45/A7 til afkørsel 23 (ca. km. 144 fra DK-grænse (Ved Ikea)). Drej fra og når vejen deler sig, så hold mod venstre. Der kommer en lysregulering ca. 200 m. efter I er kørt fra. I dette lyskryds skal I til venstre under en lille bro og der kommer lige efter broen et nyt lyskryds
(NB: på hjemvejen skal I ikke under broen, men derimod dreje fra mod motorvejen ved dette lyskryds).


Vi anbefaler at I tager indersporet, fordi I skal følge vejen "lige ud" (de få gange vejen "skiller", skal I holde mod højre). Følg evt. nedenstående kørselsvejledning. Der er god skiltning fra afkørsel 23 og frem til lufthavnen, så I skal ikke være bekymret for at I ikke kan finde vej.


Brug evt. http://maps.google.dk/ til af få en kørselsvejledning. Søg efter: Hamburg Airport, Tyskland.

Adressen er:

Flughafen Hamburg GmbH
Flughafenstr. 1-3
22335 Hamburg
deutschland

NB: Der er spisesteder i lufthavnen. Priserne er fair. Flymaden kan være alt fra ingenting, en "tarvelig" sandwich til en lun menu med dessert. Vi anbefaler for god ordens skyld, at ingen er sultne ved afrejse. Hvis I flyver med Low Cost Airlines som f.eks.: Easyjet (U2), German wings (U4), Ryanair (FR), Transavia (HV) eller TUIfly (X3) er der ingen spisning inkluderet i prisen.

Vi hjælper IKKE med at bestille en parkeringsplads i Hamborg Lufthavn. Hvis I har problemer med at booke en parkeringsplads i lufthavnen, så anbefaler vi at I booker parkering i et p-hus i nærheden af lufthavnen.

Det er muligt at booke en parkeringsplads i Hamborg Lufthavn mod forudbetaling med kreditkort/Visakort. Hvis I har booket/reserveret en parkeringsplads, så skal I køre direkte til P-pladsens indgangsbom. Her skal I indføre jeres Visakort/ Mastercard i automaten, og huske at få den med igen (I skal IKKE trække en parkeringsbillet). Hvis der er problemer kan I trykke på en knap for hjælp. I skal medbringe den bekræftelse I har modtaget på reservationen. Bommen går herefter op, og I kan herefter holde på en hvilken som helst ledig p-plads i P-huset.

Ved hjemkomst skal I køre til udgangen og ved bommen skal I indføre jeres Visakort/Mastercard i automaten, og huske at få den med igen.


P1, P2 og P9 er er parkeringshuse og P8 er parkeringspladser. Fra P8 og P9 kører løbende opsamlingsbusser til Terminal 1 og 2. P2 ligger tættest på terminalerne. NB: Hvis I vælger P2 skal I ved ankomst til lufthavnen flette sammen med en 4-sporet vej, hvor I skal over i det yderste venstre spor. Hvis I vælger P1 skal I blot holde mod højre.

Et andet alternativ er Park&Fly in Hamburg, som afhenter jeres bil i Terminal 1 (I skal dog bestille på forhånd og ringe til dem på tlfnr.: 0049 4050090691 ca. 10 min. før bilen skal afhentes i lufthavnen). Forbehold for prisændringer.

Information

Rejser købt i Tyskland

Vi præsenterer rejser for tyske rejsebureauer. Vort speciale er charterrejser. Alle rejser er underlagt tysk lovgivning.

Vigtig info om rejser

Klik her, for at læse mere om, hvad I skal være opmærksomme på inden I bestiller rejser fra Tyskland via et tysk rejseselskab.

Sitemap