Trustpilot
MAIL DAGLIGT FRA 10.00 - 22.00:
info@rejserfratyskland.dk
DANSK Hotline: Mailsupport
Åbningstider

Man.: Mail-support

Tirs.: Mail-support

Ons.: Mail-support

Tors.: Mail-support

Fre.: Mail-support

Lør.: Mail-support

Søn.: Mail-support

Zafiro Bahia (Mallorca)

Nedenfor kan du læse mere om Zafiro Bahia samt se PRISER og BILLEDER.

Zafiro Bahia er et 4-stjernet luksushotel beliggende direkte ned til en børnevenlig sandstrand (Alcudiabugten). Hotellet er især velegnet til småbørnsfamilier. Der er flere pools og en børnepool med et piratskib med små rutschebaner.

Der er også ’adults-only’ områder samt et motionsrum. Hotellet ønsker at appellere til alle, der ønsker at bo på et luksushotel med en beliggenhed direkte ned til den børnevenlige finsandede strand i Alcudiabugten.

I burde møde andre danske børnefamilier, fordi et stort dansk rejseselskab har gæster på hotellet. Et godt køb.

I vintersæsonen (november-april) kan poolen være lukket. Hvis I ønsker at rejse i denne periode, så kontakt os for at få afklaret om poolen er lukket.


Vigtig information

  • Hvis I skal bruge mere end én boligenhed, så ring til os eller send os en mail. Hvis I booker 2 boenheder direkte online, så risikerer I, at kun én boenhed er ledig. Garanti gives kun, hvis der bookes via www.bestillingsformular.dk.
  • HUSK: Pas skal være gyldige 6 måneder efter hjemkomst, hvis I rejser udenfor EU (f.eks. Tyrkiet, Egypten og Dubai).
  • Vedr. Visakort: Rejser der koster mere end EUR 3.300 kan ikke betales med Visakort, fordi der maks. må hæves kr. 25.000 på et Visakort. I kan altid betale via en bankoverførsel.
  • Der er ingen gratis fortrydelsesret.
Sitemap